Juhannus kuulumisia!

Kesä on kauneimmillaan. Juhannusaatto vietettiin mökkitunnelmissa. Koirat olivat innoissaan, kun saivat juosta vapaana koko päivän lasten kanssa. Mimmi oli noutajamaiseen tapaan järvessä varmaan puolet päivästä. Fiiakin kastoi etutassuja veteen, mutta ei uskaltanut mennä uimaan. Lapsia paimensi kyllä laiturilta, kun he olivat uimassa. Illalla olikin väsyneitä ja tyytyväisiä tyttöjä ja uni maittoi:)

Fiian kasvu vauhti on onneksi tasaantunut. Säkä on pysynyt nyt jo kuukauden 35 cm ja paino 7kg tuntumassa. Näytti yhdessä vaiheessa, että Fiiasta kasvaa jättiläinen, mutta taitaa hän ihan sheltin mitoissa pysyä:) Hampaat on vaihtuneet ja viimeinen kulmurikin lähti ihan ilman eläinlääkärin apua.

Fiia rakastaa ruokaa ja herkkujen avulla onkin helppo opettaa Fiialle erilaisia temppuja. Huomaa miten paljon Fiia oppii myös seuraamalla Mimmin tekemisiä. Ollaan opetettu Mimmille istumaan aina, kun laitetaan hihna kaulaan ja otetaan se pois. Fiia on oppinut saman taidon ihan seuraamalla Mimmiä. Myöskin toisen taidon Fiia on oppinut ihan opettamatta. Tästä taidosta me ihmiset ei olla välttämättä aivan yhtä innoissaan, kun Fiia on. Fiia nimittäin kantaa kenkiä ympäri kotia ja pihaa. Meillä onkin aina etsi kengälle pari operaatio:)

Kaikkea hauskaa ne koirat keksii.. Ei käy päivät pitkiksi, kun aina sattuu ja tapahtuu.

Kaikille hauskaa juhannuksen jatkoa ja lepppoisia kesälomia! Lopussa on muutama eilen otettu kuva.