Kevät on jo pitkällä, vaikka metsässä on vielä paikka paikoin paljonkin lunta. Lopussa kuvia Fiian ja Mimmin metsä juoksentelusta ja kuten kuvista näkee vauhtia ei puutu:)

Fiia seuraa Mmmin joka askelta, paitsi yksi paikka on ollut mihin Mimmi saa mennä rauhassa-uimaan. Mimmi rakastaa kaikkia lammikoita noutajan tapaan ja Fiia katsoo kaukaa vierestä, että nyt kaverin päästä viiraa...

Fiia on viikkoa vaille 5 kk ja kokoa on tullut paljon. Painoa oli 6,8 kg ja säkä rullamitalla mitattuna 34 cm, joten sais tuo kasvu pikkuhiljaa alkaa pysähtymään.

Monet ovat kehuneet Fiian rohkeutta. Varsinkin shelttien omistajat ovat ihmetelleet miten noin nuori voi olla jo noin rohkea? Kyllä Fiia rohkea onkin, muita koiria ei osaa pelätä ja ihmisiäkin menee morjestamaan. Eikä Fiia ole onneksi kova haukkumaankaan. Välillä jossain näkyy kummituksia ja niitä pitää vähän haukkua, mutta muuten Fiia on hyvin hiljainen. Paitsi tietty leikkiessä täytyy pitää leikki-murinaa ja kun on oikein hyvä olla ja saa paljon rapsutuksia kuuluu semmoinen ihme urina;)

Sitten niitä kuvia. Pääosassa kuvissa on leikki kavereiden kanssa.

 

Iloista Vappua!!!