Luminen tervehdys!

Kalenteria, kun katsoo, voisi olettaa, että lunta on enää pieniä kasoja siellä täällä, mutta ainakin meillä lunta on vielä paljon. Onneksi se ei tunnu koiria haittaavan:)

Fiia rakastaa jalkapallon peluuta, joten oikein passeli koira meidän jalkapallo perheeseen, jossa kaikki kolme lasta ovat futaajia. Henri sanoikin, että Fiia on loistava puolustaja! Lopussa kuvia Henrin ja Fiian futistuokiosta omassa pihassa.

Fiia kävi ensimmäistä kertaa koirakoulussa. Fiia oli nuorin "oppilas", mutta pärjäsi mukana oikein loistavasti! Fiia otti hyvin kontaktia minuun, lelun ja herkkujen avulla se tekin uskomattomia suorituksia. Harjoiteltiin istumista, seuraamista, toisten koirien ohittamista sekä luoksetuloa. Fiian kanssa oli helppo touhuilla, koska vaikka mukana oli kymmenisen koiraa Fiian sai ottamaan kontaktia ja muut koirat "häiritsivät" yllättävän vähän. Tästä on hyvä jatkaa.. Maahanmeno on meille se hankalin homma, mutta ehkäpä siinä sitkeys palkitaan. Leikin varjolla kuitenkin touhuillaan, mukavaa pitää olla niin koiralla, kun kouluttajallakin:)

Sitten kuvia ja hyvän pääsiäisen toivotus:)

P.S. Elina; olet tervetullut katsomaan Fiia milloin vain:)